Hodnocení obchodu

5,0 526 hodnocení
5
521x
4
3x
3
1x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
JR Avatar autora Jitka Rejmonová | 19.4.2024
Rychlé dodání, pečlivě zabaleno, doporučuji.
PL Avatar autora Petra Laňková | 19.4.2024
Super
LB Avatar autora Liběna Bradová | 18.4.2024
velmi,doporučuji
Avatar autora Anna Černíková | 17.4.2024
Jsem velice spokojená s dodáním,vše došlo v pořádku,krásně zabalené,přehledné,obchod doporučuji
I Avatar autora Ivana | 16.4.2024
Rychlé dodání. Spokojenost. Určitě doporučuji 👍.
DH Avatar autora Danča Hájková (Administrátor) 17.4.2024
Ivanko, děkuji 😉 na rychlém dodání si dávám záležet, Danča 🧡
MW Avatar autora Monika Wojtylová | 16.4.2024
Velká spokojenost, rychlé dodání, perfektní balení
DH Avatar autora Danča Hájková (Administrátor) 17.4.2024
Mony, moc děkuji za hodnocení, na spokojenosti členek mi moc záleží, Danča 🧡
MC Avatar autora Miroslava Coufalová | 15.4.2024
Rychle dodání, vše v pořádku. Doporučuji.
DH Avatar autora Danča Hájková (Administrátor) 17.4.2024
Na rychlosti odeslání si dávám záležet, děkuji za hodnocení, Danča 🧡
MJ Avatar autora Markéta Juřenová | 14.4.2024
Jsem spokojena všechno přišlo v pořadku.
DH Avatar autora Danča Hájková (Administrátor) 17.4.2024
Markét, jsem ráda, že doručení bylo v pořádku, děkuji Danča 😉
ID Avatar autora Iva Drahoňovská | 14.4.2024
Jsem velice spokojená, zasilka přišla brzy, vše v pořádku, krásně zabaleno. Doporučuji všem. 👍❤️
DH Avatar autora Danča Hájková (Administrátor) 17.4.2024
Ivo, na rychlosti odeslání a balení zboží si dávám záležet, jsem ráda, že i v Tvém případě jsem mohla toto očekávání splnit, Danča 😍
JK Avatar autora Jolana Kolmačková | 14.4.2024
Jsem spokojená nejenom s obchodem, s Dančou i cvičím, umí super namotivovat, vždycky se moc těším a děkuji jí i ostatním, co jí pomáhají. Děkuji a přeji hodně elánu😊
DH Avatar autora Danča Hájková (Administrátor) 17.4.2024
Jolanko, všem co mi pomáhají, ráda vzkaz vyřídím, udělá jim to velkou radost, moc děkuji 🧡 Danča
MU Avatar autora Martina Uličníková | 14.4.2024
Danča je to nejlepší co mě v životě potkalo 🤩 A e-shop šlape rychleji než hodinky. Jsem víc než spokojená a moc za vše děkuji jak Danči tak i Šárce 😉
DH Avatar autora Danča Hájková (Administrátor) 17.4.2024
Martinko, 😍 moc děkuji, jsem ráda za Tvoji spokojenost, je vidět, že děláme se Šárkou práci, která nás opravdu baví a děláme ji s láskou 🧡🍀 Danča 🖐
Avatar autora | 10.4.2024
Vše dorazilo rychle, velká spokojenost.
JS Avatar autora Jarmila Schneiderová | 10.4.2024
Spokojená jsem velmi a nejen s obchodem. Celkový přístup Danči i jejího týmu se mi velmi líbí, podpora s humorem. Rady k nezaplacení. Moc děkuji.
DH Avatar autora Danča Hájková (Administrátor) 17.4.2024
Jarmilko, humor, smích, rady... to je naše 😄 to se pak pracuje raz-dva 😀 Děkujeme za poslané hodnocení, Danča 🧡
Avatar autora | 10.4.2024
+ rychlé dodání
+ ke všemu návod či povídání
+ ceny přijatelné
+ super sortiment

Avatar autora | 8.4.2024
+ rychlost

DH Avatar autora Danča Hájková (Administrátor) 9.4.2024
Děkuji, na rychlosti odeslání a dodání zboží si dávám záležet, Danča 🍀
Avatar autora | 8.4.2024
Super rychle - SPOKOJENOST
DH Avatar autora Danča Hájková (Administrátor) 9.4.2024
😊 👍 Na rychlém odeslání mi záleží, děkuji Danča 🧡
VT Avatar autora Veronika Trojanová | 8.4.2024
Velmi spokojená
DH Avatar autora Danča Hájková (Administrátor) 9.4.2024
Děkuji, jsem ráda, že jsi s e-shopem spokojená, Danča 🧡
MT Avatar autora Martina Tesařová | 8.4.2024
Velká spokojenost
DH Avatar autora Danča Hájková (Administrátor) 9.4.2024
Děkuji, na spokojenosti členek mi hodně záleží 😊 Danča
EV Avatar autora Eva Valtarová | 7.4.2024
Velká spokojenost
DH Avatar autora Danča Hájková (Administrátor) 7.4.2024
Na spokojenosti členky mi moc záleží, děkuji Danča 🧡
Avatar autora | 7.4.2024
+ Rychlé vyřízení objednávky, milá komunikace

DH Avatar autora Danča Hájková (Administrátor) 9.4.2024
Děkuji, jsem ráda vše proběhlo v pořádku 😊 Danča